Holland Marsh 8B1 – 9663 AV Nieuwe Pekela – 0597-671662  – Volg ons op Facebook

Brommobielen

afbeelding microcarMicrocar is marktleider onder de merken brommobielen in Nederland. Microcar onderscheid zich door het enorme hoge afwerking niveau. De wensen en belangen van de eindgebruiker staan bij Microcar centraal. Alle Microcar modellen zijn toegankelijk vanwege lage dorpels, een hoge zitting en goed en ruimtelijk overzicht. Tevens bieden de Microcar modellen voldoende laadruimte voor o.a. rolstoel, scootmobiel en rollator.

Alle nieuwe modellen van Microcar & Ligier zijn door ons te leveren. Neem voor de actuele prijs van uw brommobiel naar keuze contact met ons op.
Autocenter Emmen heeft zich gespecialiseerd in brommobielen. In ons ruime assortiment vindt u buiten de nieuwe brommobielen ook een groot aantal brommobiel occasions.

De nieuwe brommobielen van Microcar worden altijd geleverd met 2 jaar volledige fabrieksgarantie!
Brochure aanvragen!

 

 

 

Microcar M.GO   
Microcar brommobielen zijn van grote klasse. De Microcar M.GO is uitgevoerd met een zeer fraai dashboard en vele andere luxe accessoires. Buiten luxe en kwaliteit staat veiligheid enorm hoog in het vaandel bij Microcar. Zo hebben zij buiten een veiligheidskooi ook bijvoorbeeld als enige brommobiel fabrikant airbags in hun gamma. Wilt u comfort en kwaliteit? Dan kiest u voor een brommobiel van Microcar.